Spa i Stockholms skärgård trendar

Stockholms skärgård erbjuder oförglömliga upplevelser med avkoppling och lyx vid spa utomhus. Flera utomhusspa har dykt upp längs skärgårdens vackra kustlinje, lockande besökare med fantastisk utsikt, avslappnande bubbelpooler och lyxiga behandlingar. Många av de span som finns i Stockholm har fokuserat på hållbarhet och miljömedvetenhet. Genom att använda förnybara energikällor, ekologiska produkter och minimera sin påverkan på naturen strävar dessa spa efter att skapa en avkopplande miljö som inte kompromissar med ansvarstagande gentemot vår planet.

Spa med utsikt över fjärden

Kicka igång din helg med ett besök på något utomhusspa som erbjuder en panoramautsikt över skärgården. Ja så kan det låta. Med terrasser som sträcker sig ut över fjärden och omgivande natur, blir du omedelbart indragen i en värld av lugn och skönhet. En varm kopp örtte på denna plats blir en självklarhet när du slappnar av och njuter av den vackra omgivningen.

Vi kopplar av i bubbelpool och bastu

Inget slår känslan av att doppa tårna i en bubblande pool under en stjärnklar himmel. Nils spa i Stockholm erbjuder inte bara bubbelpool utan också traditionella bastubad, vilket ger dig den perfekta kombinationen av terapeutisk värme och frisk sjöluft. Luta dig tillbaka, känn hur spänningarna släpper och må bra av varje ögonblick.

Weekend med massage och drink

Kombinera det bästa av två världar genom att boka in en weekend som inkluderar avkopplande massage och välkomstdrinkar. Många spa erbjuder skräddarsydda paket där du kan njuta av professionell massage på terrassen, följt av en uppfriskande drink. En perfekt kombination för att maximera ditt välbefinnande.

En måltid med skärgårdsutsikt

Ett besök i Stockholms skärgård är inte komplett utan att smaka på de lokala delikatesserna. Ett  utomhusspa med egen restaurang som fokuserar på att använda färska och lokala råvaror brukar vara populärt. Att njuta av en gourmetmåltid på terrassen, omgiven av doften av havet och ljudet av vågorna som slår mot stranden gillas av stockholmare.

Yogaklasser och spa

För de som söker en mer holistisk upplevelse erbjuder vissa utomhusspa yogaklasser. Träna din andning, stärk din kropp och hitta inre frid medan solen sakta stiger över horisonten. En tidig morgonritual ger en lugn start på dagen och sätter tonen för en avkopplande vistelse.