Bästa mobiltelefonerna inför jul 2022

Inför Black week är det vanligt att ha extra koll på vilka elektronikprylar som säljs ut till billigare priser. Den svenska befolkningen sitter på helspänn för att se vilka TV-apparater, vitvaror och andra hushållsmaskiner som kan kammas hem lägligt inför jul – antingen till sig själv eller för att ge bort i present.

Är det någon elektronisk pryl som är extra populär inför Black week och jul är det mobiltelefonerna. Idag är konkurrensen mellan smartphonestillverkare väldigt stor och de letar ständigt bra knep för att överträffa varandra. Skärmarna blir både större och mer intensiva och kamerorna vässas till max. Även prestanda och batterier som laddar upp snabbt är förbättringar som är vanligt förekommande. Vill du köpa en mobiltelefon på Black week till julklapp ska du dra öronen till dig. Vi listar nämligen de mest påkostade och bästa mobiltelefonerna för 2022.

Topp 4 bästa mobilerna i julklapp

1. iPhone 14 Pro Max
Populär och modern mobil som gör det möjligt att fotografera med 48 MP. Den här mobilen passar dig som föredrar smarta funktioner, t.ex. krashdetektering och som vill ha en stor och ordentlig skärm.

2. Apple iPhone 11
IPhone 11 är utrustad med en mycket bra och detaljrik kamera, samtidigt som den har ett praktiskt nattläge med utmärkt videokvalitet. Mobilen har också en förmåga att stå emot damm och lättare väta, samt ett batteri som med fördel håller mobilen igång hela dagen.

3. Redmi 10C NFC
Redmi 10C har en HD-skärm på 6.71 tim och ett batteri på hela 5000mAh. Det innebär att batteriet håller hela dagen och du inte behöver dra med dig laddare vart du än går. Tack vare den medföljande laddaren är det också möjligt att snabbladda telefonen när du har bråttom.

4. Samsung A23 5G
Samsung A23 är en mycket kraftfull och snabb mobiltelefon som är utrustad med en Quadkamera för bästa bilder och videos. Det spelar ingen roll om du fotograferar på nära håll eller om du står långt ifrån. Skärmen är också mycket skarp och ger en tydlig bild på 6,6 tum.

Varför köpa mobiltelefon på Black week?

Det finns flera orsaker till varför du bör köpa mobiltelefoner på Black week. Under Black week sänker butikerna sina priser ganska ordentligt och både nya och äldre mobiltelefoner reas ut. Det är alltså ett ypperligt tillfälle för dig att hitta en ny telefon som passar dig eller den du planerar att ge bort den till. Har du ett barn som har önskat sig en ny telefon i julklapp eller en partner som behöver uppdatera sin telefon är Black week således tillfället. Det enklaste är dessutom om du handlar online, eftersom du då kan jämföra priserna mellan flera olika butiker.

Skärmskydd och andra mobiltillbehör på Black week 2022

Det är inte bara mobiltelefoner du kan fynda på Black week, utan du hittar även mängder med skärmskydd och andra bra tillbehör till din telefon. När priserna är som lägst rekommenderar vi att du investerar i de tillbehör som du vanligtvis inte har råd med eller som du gärna drar dig för att investera i. Har du en iPhone kan det vara en god idé att köpa ett par nya hörlurar eller uppdatera din originalladdare. Kanske har du alltid velat ha ett par trådlösa hörlurar eller ett snyggt mobilskal som både skyddar och avspeglar din personliga stil?

Black week är helt klart tiden för den som vill uppdatera sin elektronik, t.ex. sin mobil, och dess tillbehör. Idag kan du hitta väldigt billiga och bra mobilskal, hörlurar och laddare, men det är ytterst sällan de håller samma höga kvalitet. Vill du vara säker på att garantin fortfarande gäller för din nyköpta mobil är det i många fall A och O att använda originaltillbehör.

Mobilabonnemang

Visste du att du även kan fynda mobilabonnemang på Black week? Vill du köpa en mobil och ett abonnemang i ett kan du hitta många fantastiska och bra erbjudanden. Detta är extra lämpligt för dig som ska köpa en mobil i present till ditt barn, eftersom du då kan välja ett abonnemang som du tycker är passande och som inte är allt för dyrt.